Vanliga frågor & svar

Här har vi samlat vanliga frågor och svar.

Vad kul! Du kan hjälpa oss med många olika saker som exempelvis insamlingar, sprida ordet om United Hearts och bli ambassadör för oss. Läs mer på sidan Engagera dig.

Av alla de pengar vi samlar in och får in från våra givare går nästan 100% till barnen och verksamheten i Tanzania. Kostnader som hemsida, mejl och bankkonto får vi gratis av våra fina sponsorer.

United Hearts i Sverige är helt ideell och all administration som planering, ekonomi, mejl och sociala medier med mera sköts av styrelsens medlemmar på egen tid.

De små kostnader som eventuellt kan uppstå är transaktionskostnader för Swish, frimärken för utskick av julkort och kostnad för vår .se-domän. Dessa kostnader utgör endast några få procentenheter av United Hearts intäkter.

Ja, man kan bli fadder för barnen på barnhemmet. Läs mer på sidan Stöd oss.

Ja, det kan man. Du kan läsa mer på sidan Volontär.

Att ansöka om ett 90-konto kostar omkring 5 000 svenska kronor. Då vi är en liten organisation med begränsad budget, har vi valt att lägga dem pengarna på vår verksamhet istället. Med United Hearts tillväxt hoppas vi senare kunna ansöka om ett 90-konto, då det är en bra garanti för våra givare. För att läsa mer om hur vi använder våra pengar, se frågan om Vart går pengarna? Vad menar ni med 100%? ovan.

Vi lagrar inte mer informationen av vad vi behöver för att vi ska kunna registrera dig som givare. Detta inkluderar ditt namn, adress, telefonnummer, mejl samt om du är månadsgivare eller fadder.

Vill du läsa mer kan du göra det i vårt dokument för United Hearts hantering av givares personuppgifter..