100% går fram

Stöd oss

United Hearts är en liten organisation där varje krona gör direkt skillnad. Vi arbetar helt ideellt där 100% går fram till barnen och verksamheten i Tanzania.

Var med och gör skillnad du med! Bli månadsgivare, fadder eller ge en gåva.

Som månadsgivare kommer du bidra till ett barns rätt att äta sig mätt, ett barns rätt till skolgång, spännande utvecklingsprojekt för hälsa och jämställdhet samt akuta hjälpinsatser. En månadsvis gåva på 200 kr ger exempelvis lunch till 80 stycken hungriga skolbarn. Var med och gör skillnad varje månad.

Blir du månadsgivare kommer du få nyhetsutskick om vad som pågår inom organisationen via mejl, men du kan självklart alltid följa oss på våra sociala medier också. Som månadsgivare får du ett medlemsnummer som du behöver ange vid dina insättningar till vårt kontonummer eller bankgiro. Vi skickar mer information inom några dagar efter att du har fyllt i formuläret och skickat.

Som fadder får du följa och bidra till ett barns utveckling genom livet. Barnen kommer från olika bakgrunder och livsöden, men med din gåva ges chansen till en framtid med goda förutsättningar. Varje månad bidrar du bland annat till ett barns trygga uppväxt med omsorg och kärlek, hälsosam och näringsrik mat samt den viktiga skolgången.

För att bli fadder behöver man bidra med minst 200 kr/mån.  Du kommer få nyhetsutskick om vad som pågår inom organisationen via mejl. Som fadder får du ett medlemsnummer som du behöver ange vid dina insättningar till vårt kontonummer eller bankgiro. Vi skickar mer information inom några dager efter att du har fyllt i formuläret och skickat.

Ge en gåva till oss och gör skillnad! En gåva på 100 kr räcker till 8 läkarbesök och 300 kr räcker till att ge lunch till 120 hungriga skolelever. Ge din gåva genom att antingen swisha till oss eller sätta in på vårt bankgiro.

Se hur din gåva kommer till användning på våra sociala medier. Vi finns på både Facebook och Instagram.