Inlägg

Köp ett julkort och gör skillnad!

Årets julkort är här! Perfekt att skicka som hälsning till någon speciell eller som julklapp till någon som redan har det mesta. Köp vårt julkort för 100 kr och gör skillnad!

Året julkort går direkt till mat för det kommande året. Tanzania har under det gångna året drabbats av hårt klimat och dåliga skördar och vi behöver säkra nästa års matinköp för att kunna ge fler barn mat.
Till gården där barnhemmet ligger kommer dagligen ungefär 50 barn och äter lunch eftersom att det inte serveras på skolan. Det här är barn som är föräldralösa eller av annan anledning har ett tufft liv. Många av dem får inte alltid mat hemma och för vissa är lunchen på gården till och med det enda mål mat de får.
För dem betyder denna lunch väldigt mycket och för 100 kronor kan du ge 40 barn varsin lunch! Så var med och gör verklig skillnad – köp ett julkort!

Julkorten är tryckta på tjockt och fint papper i storlek A5 och skickas till dig med brev. Om du önskar kan du få det som PDF via din e-post.

Betala med antingen bankgiro 548-1684 eller Swish 123 084 51 31 och märk din betalning med “julkort” och ditt namn. Skriv sedan till oss på info@unitedhearts.se att du har betalat samt din adress, så postar vi julkortet till dig.

Tack! 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Senaste inläggen