Inlägg

Isacks operation efter motorcykelolyckan har gått bra, tack alla!

För en månad sedan var vår Isack med i en motorcykelolycka. Han och en tjej satt bakom chauffören när de mötte en annan motorcykel utan lysen och kolliderade. Isack och tjejen skadades och togs till sjukhuset i Mafinga samma kväll där de spenderade natten utan att få vård. Dagen därpå kördes båda två istället i ambulans till sjukhuset i Ikonda, 22 mil bort. Efter ett par dagar kunde Isack opereras för den fraktur han fått i lårbenet och allt gick bra. Han fick vara kvar på sjukhuset för rehab i två veckor men är nu tillbaka i Matanana. Han förväntas bli helt återställd och har inte längre ont. Tjejen som var med i olyckan fick åka med i ambulansen och få behandling på sjukhuset tack vare er som swishat då pengarna räckte även åt hennes vård och transport.

Ni är många som har swishat och undrat hur Isack mår, er omtanke har varit avgörande, tack allihop! Isack hälsar och tackar så mycket för era bidrag och ert stöd. Tack så väldigt, väldigt mycket! 

Inlägget där vi vädjade om hjälp den 19 juli

För en liten stund sen nåddes vi av den tråkiga nyheten att Isack, en av våra nyligen utflyttade stora killar, har varit med i en allvarlig mc-olycka.

Vad vi vet så här långt är att han fått en allvarlig fraktur på lårbenet som kommer att behöva opereras. Imorgon kommer han därför transporteras med ambulans 9 mil till ett större sjukhus där de kan operera honom och göra en grundligare undersökning.

Eftersom han bott hos oss och fortfarande tillhör familjen känns det självklart att hjälpa honom med detta ekonomiskt då han inte själv har råd och saknar en egen familj.

Snälla hjälp oss nu att få Isack på benen igen!

Swisha till 123-0845131
Eller sätt in på BG 548-1684
Märk med ISACK

Tack! 

Senaste inläggen