Styrelser

Styrelsen i Sverige (United Hearts)

Linnea Grandell Mtonyole
Linnea Grandell Mtonyole
Ordförande
Född 1988 i Linköping, uppvuxen i Småland och bor sedan september 2014 i Matanana i Tanzania. 2012 åkte jag första gången till Tanzania i två månader och hann fram till flytten dit med ungefär sex vändor till. Jobbat nu på heltid ideellt med United Hearts både administrativt och på plats på barnhemmet och älskar varje sekund av det! Nya intressen är att greja med mitt hus i Matanana och få ordning på min trädgård.

linnea@unitedhearts.se

Malin Olsson
Malin Olsson
Vice ordförande
Född- 80 uppvuxen i Ängelholm. Jobbar idag som konseptdesigner på H&M. För mig är de viktigt i livet att ha kul, se människan, va uppmärksam och hjälpa till i den mån man kan. Dec -14 besökte jag barnhemmet för första gången. Finns inget som har påverkat mig så starkt som resan ner till barnhemmet, att se den kärlek och medmänsklighet som finns i ett så fattigt område. Med små medel kan jag hjälpa till och tillsammans kan vi göra skillnad!

malin@unitedhearts.se

Sofie Åsell
Sofie Åsell
Kassör
Jag heter Sofie Åsell och är kassör för United Hearts. Jag var i Matanana första gången 2012 och har varit där flertalet gånger sedan dess. Till vardags bor jag i Stockholm och jobbar med ekonomi.

sofie@unitedhearts.se

Elin Johansson
Elin Johansson
Ledamot, insamlingar och kommunikation
Mitt namn är Elin Johansson och jag är född 1995 och kommer från Malmö. Jag studerar politics kandidatutbildning i Uppsala. Efter min första resa till Matanana sommaren 2014 visste jag att jag skulle komma tillbaka. 2015 gjorde jag det med projektet att renoverade klassrum i grannbyn Ulole. Jag kommer alltid att återvända till Matanana!

elin@unitedhearts.se

Viktor Karlstrand
Viktor Karlstrand
Ledamot, webbadmin, IT och kommunikation
Född 1992 och pluggar till civilingenjör på KTH, i Stockholm. Var nere i Tanzania och de byarna runt Matanana som United Hearts stöttar år 2013, samt år 2014 under ett antal månader. Agerar webbadmin och IT-ansvarig för sociala medier samt skapar design i organisationen.

viktor@unitedhearts.se

Johanna Genberg
Johanna Genberg
Ledamot
Johanna Genberg heter jag och är född 93. Till vardags arbetar jag som boendestödjare här i Örebro. Min första resa till Tanzania gjordes hösten 2012, då all tid spenderades med att bygga upp barnhemmet på nytt. Jag förälskade mig i landet och människa på stört och har sen dess återvänt en gång per år.

johanna@unitedhearts.se

 
Madelene Ring
Madelene Ring
Ledamot
Jag är styrelsemedlem i United Hearts. Jag är född 1979 och bor i Vänersborg med min sambo och katt. Jag gillar att rida min häst, träna, resa och träffa nära/kära. Första gången jag var i Matanana som volontär var 2011, andra gången 2013 och tredje gången 2014. Jag har ägnat mig åt barnen och byggprojekt på gården i Matanana. Sedan 2011 har jag brunnit för barnen i Matanana!

madelene@unitedhearts.se