IMG_1053_v2

Viktor Karlstrand

Det var några månader sedan vi presenterade en styrelsemedlem senast. Idag, näst sist ut, är det dags för Viktor Karlstrand!

Viktor är en glad 24-åring som växt upp i Karlskrona men numera bor i Stockholm och jobbar som motion graphics designer.

Han var i Matanana första gången 2013 och saknade det så mycket när han kom hem att han återvände redan 2014. I Matanana gillar Viktor att få saker gjort, så han hugger gärna i på barnhemmet och hjälper till med allt från att skörda majs till att trampa lera till lerhusen. Det barnen älskar mest är nog dock att Viktor tar med sig massa filmer på sin dator och visar för dem!

På hemmaplan är Viktor är en riktig kung på layout, bilder och film. I styrelsen är han den som sköter grafik, administrerar hemsida, Facebook och Instagram.
Med fem andra tjejer som slarvar bort lösenord och inte förstår hur föreningens meddelandefunktioner på Facebook fungerar är detta inte en lätt uppgift.
Tur är då att Viktor är både supersnäll och har ett tålamod av guld. Vi är så glada att Viktor sitter med i vår styrelse!

Postad i Allmänt.