Vårt arbete

United Hearts barnhem

I Matanana och de omkringliggande byarna i Tanzania, Afrika, är situationen svår för många. Uppemot hälften  av invånarna i vissa byar är drabbade av HIV/AIDS och fattigdom är utbrett, vilket medför att många barn blir föräldralösa och väldigt utsatta.

United Hearts bedriver barnhem och dagverksamheter i det området, som faktiskt är en av Tanzanias mest utsatta. Att ge så många av de mest utsatta ett hem och,  för många fler, mat för dagen är vårt mål. För en del är den mat de får på gården det enda mål de får per dag.

Du kan bidra som privat månadsgivare eller bli fadder för ett av barnen. Det gör skillnad, varenda öre går till verksamheten. Vi är en liten organisationen där varje bidrag gör direkt skillnad. Som månadsgivare och sponsor får du kvartalsvis ett nyhetsbrev om vad som hänt och är på gång. Du är också välkommen att följa bloggen här på sidan, såklart.

 

Fortsatt verksamhet

Vår första insats är att stötta verksamheten på barhemmet i Matanana och byarna runt omkring. Men med ert stöd kan vi vidga vår hjälp till fler projekt i närheten och Tanzania. Kanske även andra länder på kontinenten.