Våra fina sponsorer och samarbeten

Våra fina huvudsponsorer

binero-sponsor

Binero.se är ett av de större företagen som erbjuder webbtjänster i Sverige.

De har så givmilt och utan vidare gett oss en webbplats och e-poster hos dem så vi kan ha uppe hemsidan och ha bra kontakt med er.

wistories-sponsor

Wistories Publishing ger ut böcker för barn och vuxna med humor.

Johanna Glembo besökte oss sommaren 2016 tillsammans med organisationen Learn with Lara. Nu debuterar Johanna som författare med hennes barnbok “David drömmer om Dracula”. Tillsammans med sitt förlag Wistories kommer 5 kr per såld barnbok skänkas till United Hearts. Läs mer och köp boken på www.wistories.se.

 

handelsbanken-sponsor

Handelsbanken är en av Sveriges största banker med pris för bästa service.

Handelsbanken i Mönsterås har med hjärtat valt att sponsra United Hearts med ett organisationskonto som gör insamlingar så mycket smidigare.

mynewsdesk-sponsor

En plattform som sammanlänkar och kommunikatörer och journalister.

Företag som tillhandahåller en webbplats där företag kan publicera pressmeddelanden och annan digital PR. Ett team på Mynewsdesk lägger varje vecka en timme till att synliggöra United Hearts.

Våra övriga fina sponsorer

  • Zamba Studio - Studio som erbjuder trycksaker, hemsidor, fotografering med mera. Studion ligger i Mönsterås och har erbjudit sina tjänster i form av tryck av informationsblad, affischer och annat, vilket är ovärderligt för att nå ut med information.

Samarbeten med andra

  • Cafe Lyan -  är ett aktivitetshus i Ronneby som tar emot personer som behöver praktik eller arbetsträning för att komma tillbaka till arbetslivet. Här arbetar man med ljusstöpning, syr och stickar och det odlas ekologiska grönsaker till caféet från trädgården. Försäljningsvinsten går till United Hearts, något vi är otroligt glada över!