UH_arsmotet_collage

Årsmöte 2016 – Vi blickar nu framåt emot nästa verksamhetsår

Förra helgen hade vi vårt tredje årsmöte sedan United Hearts startade 2014. Tack vare alla er har vi kunnat få barnhemmet och gården på stabila fötter. Ni har gjort skillnad! Fler barn, bättre mat, renoverade lokaler och en ny pålitlig bil är bara några av de saker ni har lyckats bidra med.

Linnea och Malin, tillsammans med personal, på plats i Tanzania har gjort ett fantastiskt jobb för barnens välmående under det gångna året.

Vi blickar nu framåt emot nästa verksamhetsår med förhoppningarna om att kunna växa och bli ännu bättre. Under årsmötet enades vi om ett gäng olika saker vi vill göra framöver.

• Ta emot fler barn och erbjuda fler skolbarn lunch.
• Bygga fler sovrum.
• Renovera och omfördela lokaler för möjligheten att kunna äta inomhus, få ett läs- och läxrum och en snickarbod med mera.
• En levande gård med egenodlade grönsaker och djur som höns och kor för ägg och mjölk.
• Ny brunn för närhet till rent vatten.
• Utvidga verksamheten med fler volontärer, månadsgivare och sponsorer.

Vi vill passa på att tacka er alla som bidrar, utan er hade inget av detta varit möjligt att ens drömma om. Tillsammans gör vi skillnad!

Kram
Styrelsen tillsammans med alla barn och personal

Viktor Karlstrand

inlägg av Viktor Karlstrand

Född 1992 och pluggar till civilingenjör i Stockholm. Var nere i Tanzania och de byarna runt Matanana som United Hearts stöttar år 2013, samt år 2014. Agerar webbadmin och som en hjälpande hand i organisationen.

Postad i Allmänt.