utflykt2

Adventsinsamling #3: Utflykt för barnen

Nu under jul har några av våra ungdomar och barn rest för att besöka sina släktingar. Jul handlar mycket om att komma samman och känna tillhörighet, men inte alla av våra barn och ungdomar har familjer, eller ens släktingar, kvar vid livet. HIV/AIDS och fattigdom har tagit allt för många människors liv i byarna kring Matanana.

Lyckligtvis finns det många hjälporganisationer och vi är en av dem. På barnhemmet bor barnen och ungdomarna tillsammans och bildar en storfamilj som ger tillhörighet, gemenskap och kärlek.

Vi vill genom denna insamling göra något speciellt för alla våra barn och ungdomar. Vi tänkte att en rolig utflykt till närmaste stora stad vore på sin plats! Många av barnen har knappt varit utanför byn. Att få åka buss, gå på zoo, en picknick med kex och juice och få äta middag på restaurang skulle bli en upplevelse de sent kommer glömma.

Swisha valfri summa till 123-0845131 och märk betalningen med “utflykt”. Du kan även bidra på vårt bankgiro 548-1684.

Idag är det fjärde och sista advent. Låt oss göra skillnad även denna söndag.

Tack! 

Viktor Karlstrand

inlägg av Viktor Karlstrand

Född 1992 och pluggar till civilingenjör i Stockholm. Var nere i Tanzania och de byarna runt Matanana som United Hearts stöttar år 2013, samt år 2014. Agerar webbadmin och som en hjälpande hand i organisationen.

Postad i Allmänt.